Слова вдячності

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив голова фермерськогогосподарства «Нива» ЄрмолаєвОлександрІванович, який подарував учням 1 та 2 класу плазмові телевізори діагоналлю 43 дюйми. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які щиро вболівають за розвиток освіти нашого села. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців./Files/images/2020-2021/92.jpg

Від себе особисто, від учнів 1-2кл., від батьків висловлюємо Вам, шановний Олександре Івановичу, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій школі. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток освіти і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої школи.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої школи!!!

З повагоюЗавадський В.С. та Завадська С.О
Кiлькiсть переглядiв: 60