Родинне свято у 8 класі "Традиції моєї родини"

Сімейні традиції потроху втрачають свою важливість. Однак вони — основа дружніх взаємин і розуміння. Рано чи пізно ми починаємо сумувати за можливістю просто поговорити одне з одним. Складно розуміти, що ти комусь потрібен, якщо особисте спілкування витіснили короткі дзвінки на мобільний, фб, повідомлення, месенджер і скайп тощо. Сімейними традиціями було колись читання книг, спільні вечері у сімейному колі, спільна праця, а зараз — домашній кінотеатр, спільні ігри, сімейна вечеря, читання книг перед сном.

Я запропонували дітям разом із родинами обговорити, які сімейні традиції мають їхні родини?

"Мама готує смачні смаколики, а ми з татом шукаємо фільм та готуємось до перегляду" (Ілля)

"На вихідних ми часто збираємося разом, щоб пограти в настільні ігри" (Микита)

"Година тиші". Кожного вечора з 20.00 до 21.00 ми усією сім'єю вимикаємо всі електронні Гаджети: телефони, телевізори, комп'ютери, щоб приготуватися до сну. І розпочинається вона зазвичай з настільних ігор" (Іван)

"Спільна вечеря по суботах" (Аріна)

"Я хотіла б зберегти такі сімейні традиції як: поцілунок у щоку перед уходом та по поверненню, прощальні жести у вікно, побажання доброго ранку або надобраніч.... Більш за все.... подобається, коли ми сім'єю напередодні свят збираємось на кухні і розпочинаємо готувати святкову вечерю" (Оксана)

"Щовесни, на початку травня, з батьками виїжджаємо на природу, а по неділях відвідуємо бабусю" (Артем)

"Збиратися разом на вихідних , святкових днях за великим столом, " (Дмитро)

"Кожні вихідні ми намагаємося провести разом, і не важливо що це буде: похід на природу, прогулянка біля набережної, головне, що ми збираємося усі разом і можемо спокійно поговорити" (Артем)

" ...є те, про що тільки й мріяти - це ми одне в одного! ТІ люди, які завжди вислухають, будуть твоєю опорою." (Анастасія)

Що ж сподіваємось, якщо ще хтось не визначився - тепер точно це зробить!!!

Кiлькiсть переглядiв: 114